С топли и флорални мотиви на плажа и в офиса

Внесете цветята в гардероба си, съветват специалистите по модни облекла и за най-топлия сезон. Във флорални мотиви, настроение и цвят, нежни принтове и много красота, може да се въоръжи всяка дама. За целта ви нужно леко въведение в модните тенденции за мода 2014 г., известна сума спестявания и шопинга може да започва.

Флоралните мотиви – те са идеален спътник през предстоящите топли летни дни. Ако до сега не успяхте да се откъснете от миналите снежни, а след това и дъждовни дни, то вече може да се пренастройте. Възползвайте се от многообразие на ярки цветове, цветя с различни форми и големини. Комбинации от розово, синьо, жълто, лилаво и класиката черно, бяло, червено, цикламено и шоколадово.
Спомнете си за най-топлите дни от годината и онези тоналности, които променят цялата ви представа. В случаи, че се чувствате по-резервирани към тенденциите, може да пробвате дискретни десени и цветя. Заложете и на бельото във флорални мотиви. В бижутата също е добре да присъстват цветята, под форми и нюанси.
Пастелни цветове – бежово, прасковено и бонбонено розово са актуални и в настоящето лято. Те също ще доставят настроение в гардероба и ежедневието ви, а наред с това лесно се съчетават с вталени панталони, обувки с висок ток, нисък ток и платформи.
Може и ¾ такт – световните колекции и тази година не лишават своите почитателки от така обичаните бермуди. Сред предложенията могат да се открият, както елегантни, които да подходят за офиса, така и спортни модели или умерено елегантни, с които да се явите на плажа.
Летни чанти – сега е момента нежните половинки да избягат от рутината на класическо черно или студените и мрачни нюанси на зимата, избирайки дамски чанти и портмонета в свежи, топли и цветни нотки. И както изглежда плажната ви чанта, така може да грабнете чудесно предложение за офис изискана дамска чанта.