Роклите в настоящия сезон

„Светът е сцена, затова заеми ролята на Красавицата“, в дука на модерната представа ти предлагаме да се потопиш в колекциите от рокли в настоящият сезон. Те са така актуални, свежи и женствени, че независимо от предпочитанията, стила и формите на тялото, ще намериш точната модна дреха.

Заимствани от подиума в Париж и още няколко светвани града на модата, сега може да си в ритъма на най-актуални дизайнерски предложения и да впечатляваш навред. Елегантност и блясък, това е в основата на всяка рокля, а контрастиращи си с драматичност, великолепие и несравним, обаятелен чар, коя жена не би се почувствала като истинска принцеса.

Нежни воали, ефирни материи, цветна палитра и много красота, следваща всяка извивка, това е само началото, а то започва от една рокля.

Сега може да сте, която поискате, защото летния сезон дава голяма свобода в избора на дрехи. Без съмнение главната роля на пролетно-летните колекции и на модния подиум е растителната и флорална сила, която ту прелива в геометричност, ту се обръща в лекомислени рокли, навяващи моряшки стил. Класиката в жанра остава запазена марка за сини и бели нюанси. За привърженичките на семплия стил, едноцветни рокли са хит за сезона, когато са представени в лилаво, оранжево, яркосиньо, златисто или светлобежово.

Като водеща тенденция сред дизайнерските рокли се откроява изобилието на воали или въздушността в кройката. Актуални и през настоящия сезон са моделите с асиметричност. Голи рамена, бейби дължини и ултракъси поли. Разбира се последните са по-подходящ вариант за плажа, но и там всяка дама иска да е модерна. Интерес будят и роклите с подчертана линия и талия.

Не са за пренебрегване и аксесоарите към всяка една лятна рокля. Тук ограничител е единствено женската фантазия – широки гривни, големи обици, цветя в деколтето или пърлена огърлица. Всичко е до въображението и желанието да сте номер едно. Не забравяйте и значимостта на дамски обувки, правилно подбраните сандали или обувки ще направят всяка визия самото съвършенство.

Това от нас, а от вас зависи, в ролята на коя героиня ще влезете. Дали това ще е – научна фантастика, летяща фея, дете на любовта, френско момиче, веселата лейди или някоя “animal-тигрица“.